Kalınkoz İlkokulu

WEB https://kalinkozio.meb.k12.tr
Adres : KALINKOZ MAH. KALINKOZ/33 SK. NO 4 ÇAMELİ / DENİZLİ
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen;Takım çalışmasını Teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip;İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü;Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan;Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen;bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip,çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 1)2003-2004 ÖĞRETİM YILI DENİZLİ ÇAMELİ HALKOYUNLARI BİRİNCİSİ 2)2006-2007 ÇAMELİ KOLAK GAYRET İ.Ö.O ÜÇÜNCÜ BAHAR VOLEYBOL TURNUVASI ÜÇÜNCÜSÜ 3)ÇAMELİ 2010-2011 EĞİTİM YILI MİNİK ERKEKLER FUTBOL TURNUVASI BİRİNCİSİ 4)ÇAMELİ İLÇE MEM 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MİNİK ERKEKLER FUTBOL BİRİNCİSİ

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
Saatler : DERSLERİMİZDE 09:00 DA BAŞLAMAKTA 15.00 DA BİTMEKTEDİR.
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :